O Nama

30 godina poverenja i uspešnog poslovanja. A tek smo počeli...
Refot B
Istorija

Kompanija RefotB osnovana je 1990. s primarnim ciljem uvoza i distribucije foto-opreme. Jedan od prvih brendova čiji uvoz je pokrenula naša kompanija jeste Nikon a sledili su Profoto, Manfrotto, SanDisk, Lowepro... Kao rezultat inspiracije fotografskom industrijom osmišljen je Foto, časopis iz kojeg je nastao čuveni ReFoto, jedini regionalni časopis posvećen kulturi fotografije. Proširenjem na tržišta regiona pokrenute su još tri firme: RefotBH, RefotM kao i FTG Distribucija a zatim i maloprodaje Yellow store, kao jedinstveno mesto na kojem će ljubitelji kvalitetne opreme moći da nađu sve što im je neophodno.

Nakon toga, kompanija je na polju ugostiteljstva pokrenula i apartmane Marija na Kopaoniku a u oblasti poljoprivrede kompaniju Peleti i Ginja, koje su specijalizovane za proizvodnju jabuke, borovnice i višnje.

Refot B
Distribucija

Ponosni smo na distribuciju 25 brendova (preko 700 proizvoda) i poslovanje na šest tržišta. Adekvatno koordinisani timovi nabavke, prodaje i marketinga, omogućavaju poštovanje rokova i pravovremeno obavljanje dogovorenog posla i isporuke prodajnim objektima širom Srbije.

Refot B
Partneri

Raspolažemo stručnim timom spremnim za pružanje relevantnih informacija i podrške u svakom obliku. Uz sopstveni magacin, vozni park, servisne centre tako da svim poslovnim partnerima i klijentima predstavljamo snažan oslonac u uslovima zajedničkog poslovanja.

Refot B
Marketing

Stalna prisutnost u medijima, društvenim mrežama, uz promocije i stalno podizanje efikasnosti i prepoznatljivosti brendova radi maksimalnog unapređenja prodaje. Posebna ekipa zadužena za kvalitet ponude merčandajzing tim ažurno obilazi prodajne objekte i neprekidno radi na vizualnom isticanju aktuelnih proizvoda kako bi bili maksimalno uočljivi i na dohvat ruke krajnjim potrošačima.

© 2024 Refotb
Powered by Smart Web