Refot Grupa

Grupa

Refot Grupa je savremena kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom foto i video opreme, mobilnih uređaja i tableta, malih kućnih aparata a u najširem području rada bavi se i ugostiteljstvom i poljoprivredom.

Refot B
Distribucija

U svom sastavu Refot Grupa posluje sa četiri kompanije koje na šest različitih tržišta predstavljaju lidere u oblasti distribucije i prodaje foto opreme, kao i malih kućnih aparata.

Refot B

Maloprodaja

Yellow Store

Specijalizovana prodavnica foto opreme u Beogradu, Zagrebu, Splitu i Podgorici. Kompletna ponuda opreme potrebna svakom pasioniranom ljubitelju fotografije, bio on amater ili profesionalac. Svi proizvodi su izloženi i moguće ih je testirati na licu mesta dok je stručno osoblje tu da odgovori na sva vaša pitanja.

Refot B
WMF Store

Prodavnica koja nudi asortiman visokokvalitetnog posuđa koje će učiniti da vreme provedeno u kuhinji i za stolom učini posebnim, drugačijim i lepšim. Fokus je postavljen na spoju dva najvažnija parametra – kvaliteta i dizajna, što čini da ovaj brend nađe svoje mesto za klasu više na lestvici.

Refot B

Servis

Foto servis je u sastavu je Refota od samog početka i predstavlja oficijelni servisni centar za Nikon proizvode, ali i Manfrotto, Profoto, BaByliss Paris, Saramonic, Syrp i Zhiyun. Tim sertifikovanih servisera pruža uslugu na najvišem nivou, a zahvaljujući odličnoj komunikaciji sa korisnicima svakodnevno se trude da blagovremeno razmene iskustva i daju odgovore na sva pitanja.

Refot B

Online

Refot B
ReFoto

ReFoto je portal posvećen aktuelnostima i dešavanjima u sferi fotografije. Kvalitet i raznovrsnost sadržaja koji je Refoto izgradio kroz 117 brojeva štampanog izdanja nastavlja se danas u online sferi. Refoto i dalje predstavlja svojevrsnu misiju organizovanja brojnih izložbi, škola fotografije kao i radionica posvećenih početnicima i naprednim fotografima.

Refot B
Kuvarica

Kuvarica predstavlja savremenu interaktivnu platformu za razmenu recepata, video materijala i saveta iz sveta kulinarstva. Okuplja ljubitelje raznih kuhinja, organizuje snimanja recepata sa svojim korisnicima i promoviše bogat sadržaj pogodan kako za pobornike zdrave ishrane tako i za strastvene gurmane.

Kopaonik

Apartmani Marija nalaze se u samom srcu Kopaonika, okruženi prirodnim lepotama kroz koje prolazi 25 ski staza, opremljenih najnovijim žičarama. Odsedanjem u apartmanima na izuzetnoj lokaciji upotpunićete magični osećaj odmora na planini.

Refot B

Poljoprivreda

Najmljađi član Refot grupe je firma Peleti čija je osnovna delatnost proizvodnja i prodaja jabuka i borovnica. U svojim zasadima Peleti uzgaja jabuke sorti crveni delišes, zlatni delišes, gala, fuji i greni smit. Pored jabuka bavi se i uzgojem borovnica djuk (duke). Kompletan zasad, osiguran je sistemom protivgradne zaštite, sistemima za navodnjavanje ˝kap po kap˝ a Peleti raspolaže kompletnom mehanizacijom potrebnom za uzgajanje navedenih voćnih sorti.

Refot B
© 2022 Refotb
Powered by Smart Web